Detaylar, Kurgu ve Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen gestaltdaki Yangın Bapları en şiddetli kalite ve en şayeste paha politikamıza usturuplu olacak şekilde üretilir.

Yangın kapısı; âdem sağlamlığını koruyup yangın ve duman gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Etiket ve sertifikalar: Yangın kapısı seçerken, bapnın müsait standartlara ve yönetmeliklere şık olup olmadığını belirlemek yürekin kimlik ve sertifikalar yoklama edilmelidir.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda tütün sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve esenlıklı bir şekilde vaka yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Dolgu kullanılarak kapı vahiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda palas açılacak şekilde Yangın Bapsı itimat kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda uzman personelimiz aracılığıyla kaleme alınan bu hatmızda;

Sahaında mahir ve sertifikalı literatürçılarımızın ulamaları ile her projeye amelî yangın merdiveni üretimi binalabilmektedir.

Yangın kapısı, kötü geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın merdivenleri mimarilırken hoşgörülüliği konutlarda 80cm, topluma kategorik binalarda 120cm, ali katlı daire binalarında 90cm çokliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları rahatliği 180cm’den azca olmamalıdır.

Kolayca açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut kilitli olsa de uslu hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde panik pas veya benzeri bir oluş bulunmalıdır.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Not: Haberde adı güzeşte firma isimleri ve yangın bapsı fiyatları, tavsiye olarak kırlmamıştır. Oluşacak maddi ve içsel sorunlardan Tempo Online mesul tutulamaz.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine ehil yapmak, projenize şayeste boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sayesinde güvenli mekanlar oluşmasına katkı çıkarmak derunin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak bilirkişi personelimiz ile müdrike mesajlaşabilirsiniz.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli eden levhalar ve işlemaretler kullanılır.

Yangın bapsı fiyatları konusunda önemli bir puan da, nitelikli bir yangın kapısının henüz erdemli bir fiyatla satın aldatmaınmasının uzun vadede henüz konuşu olabileceğidir. Yangın çıkış kapısı istanbul Çünkü kaliteli bir yangın kapısı, yangın esnasında daha uzun müddet dayanır ve daha azca tamir gerektirir.

Report this wiki page